Klijenti

Klijenti

Digitly nam je pomogao da jednostavno, brzo i lako plasiramo proizvode našim potrošačima i za kratak vremenski period povećamo prodaju. Uz brz proces izrade i dostupnost ljudi iz Digitly tima dobijate mogućnost da brzo i jednostavno predstavite željeni sadržaj vašim klijentima i ne gubite na vremenu, a da pritom uz dodatnu mogućnost dizajna dobijete moderan i savremen izgled vašeg sadržaja. Profesionalan, mlad i kreativan Digitly tim definitivno Vam može pomoći da unapredite Vaš biznis!

Braća Popović
Mladen Popović, Menadžer nabavke i prodaje

Kao vlasniku restorana koji služi malo drugačiju hranu od ostalih, bitno mi je bilo da svoju uslugu reklamiram na pravi način. Digitly tim koji je radio na marketingu i izradi digitalnog identiteta je odradio fenomenalan posao, i na najbolji način uspeo da predstavi proizvode potencijalnim kupcima. Uz njihovu pomoć, znatno je povećana posećenost internet stranice restorana, a samim tim povećana je i potražnja za proizvodima. Digitly sistem bih preporučio svakome ko želi da svoje poslovanje podigne na viši nivo.

Restoran Idzuo
Miloš Mišović, Vlasnik

Izuzetno stručna i prijatna saradnja sa Digitly timom, koji je mojim zaposlenima omogućio da svoj posao emitovanja reklama sponzora i efekata olakša uz pomoć uređaja i softvera, po veoma niskoj i pristupačnoj ceni. Preporučio bih svima njihove usluge, jer pored uštede novca za dodatnu radnu snagu, uštedećete i dosta vremena.

Euroton
Nemanja Milošević, Vlasnik